Oförglömlig italiensk afton
Vi kommer att ha två sittningar, första sittning 17:00 – 19:30 och andra sittning 20:00 – 22:30.
Den 6 februari 2020 är det en specialkväll på La Tentazione då Alessandro di Camporeale, vinmakare och -producent samt Michelin Guide-kockar Sandro Cicero och Giuseppe Migliazzo från Sicilian gästspelar i La Tentazione med en femrättersmeny samt passande viner till varje rätt.
Vi kommer att ha två sittningar, första sittning 17:00 – 19:30 och andra sittning 20:00 – 22:30.
Obligatorisk förhandsbokning och -betalning antingen Swish 123 528 34 03 (Morteza Borzoo AB) eller till bankgiro 5409-6482 (Morteza Borzoo AB). Ring 08- 20 64 49 för reservation, efter betalning, 900:- får du en slutgiltig bekräftelse. Ange ”Michelin”, ditt namn och mobilnr vid betalning. Först till kvarn!
Vi hoppas på att du vill dela denna oförglömliga kväll med oss. Hjärtligt välkomna <3
Menu
Serveras 6/2 2020
- Amuse bouche
Leavened homemade pasta made with Sicilian durum wheat, filled with Sicilian fresh ricotta cheese and anchovies
- Starters
Leek flan with pumpkin coulis “Caciocavallo all’argentiera” (Caciocavallo cheese cooked with vinegar and oregano) served with Sicilian honey
- First course
“Pasta con broccolo arriminato” (pasta with broccoli, pine nuts, raisins and anchovies served with toasted breadcrumbs)
- Second course
Sicilian piglet loin with “patate alla pizzaiola” (potatoes with tomato sauce and onion)
- Dessert
“Testa di Turco” (fried thin puff pastry with milk cream flavoured with cinnamon and lemon)