Vår rekommendationer av fasta menyer
Vid större sällskap – fler än 10 personer rekommenderar vi att ni förbeställer er mat.
Beställning endast per telefon 08-20 64 49.
3-rätters köttmeny
Meny 1
- Classica Insalata CapreseBuffelmozzarella med söta sicilianska tomater och basilika
Buffalo mozzarella with ripe Sicilian tomatoes and basil
- Entrecôte di Vitello alla Griglia con Risotto allo Zafferano e Verdure di StagioneKalventrecôte, serveras med saffransrisotto och säsongens grönsaker
Veal entrecôte served with saffron risotto and seasonal vegetables
- Tiramisu della CasaHemmagjord italiensk tårta med Savoiardikex, Mascarponeost, äggcréme, espresso och Marsalavin
Homemade Italian cake with Savoiardi, Mascarpone cheese, eggcream, coffee and Marsala wine
- Eller
- Pannacotta con Salsa ai LamponiVanilj pannacotta med hallonpuré
Vanilla pannacotta with raspberry coulis
Pris: 460:-
3-rätters fiskmeny
Meny 2
- Carpaccio di Tonno con Finocchio e AranceTunna skivor av tonfisk med färsk fänkål och apelsin
Thin slices of raw tuna with fresh fennel and oranges
- Gamberi Flambati al Cognac con Asparagi, Pomodorini e Risotto allo ZafferanoCognacsflamberade jätteräkor serveras med sparris, färska tomater och saffransrisotto
Cognac flambé prawns served with asparagus, fresh tomatoes and saffron risotto
- Sorbetto al LimoneCitronsorbet, serveras med färsk frukt och mandelflarn
Sorbet served with fresh fruit and almond flan
Pris: 490:-
4-rätters köttmeny
Meny 3
- Carpaccio di Manzo con Salsa al Vino cotto, Croccante di Parmigiano e PomodoriniTunna skivor oxkött med druvmustsås, Parmesankex och söta småtomater
Beef carpaccio with vincotto sauce, Parmesan cracker and ripe small tomatoes
- Risotto con Salsiccia e PorciniRisottoris med salsiccia och Karl-Johan svamp
Risotto rice with salsiccia and Porcini mushrooms
- Costolette di Agnello alla Griglia con Salsa di Fichi, Tortino di Patate e Verdure di StagioneGrillade lammracks med fikonsås, serveras med potatisbakelse med Asiagoost och säsongens grönsaker
Grilled lamb racks with fig sauce, served with potato and Asiago cheese soufflé and seasonal vegetables
- ELLER
- Filetto di Manzo alla Salsa di Tartufo con Tortino di Patate e Asparagi al VaporeOxfilé med tryffelsås, serveras med potatisbakelse med Asiagoost och ångad sparris
Beef tenderloin with truffle sauce, served with potato and Asiago soufflé and steamed asparagus
- Dolce a scelta / Valfri efterrätt
Pris: 670:-
4-rätters fiskmeny
Meny 4
- Capesante in Padella con Cremoso di BroccoliKammusslor sauterade på italienskt vis serverade på broccolikräm
Classic Italian style sautéed scallops served on broccoli cream sauce
- Panciotti ripieni di Capesante e Scampi con Ragù di Crostacei e Pomodorini FreschiPastakuddar fyllda med kammusslor och havskräftor med en skaldjursragú och färska småtomater
Pasta parcels filled with scallops and scampi with a shellfish ragout and fresh small tomatoes
- La Classica Zuppa di Pesce a La TentazioneFiskgryta med jätteräkor, hjärtmusslor och dagens fisk. Tillagas i vittvin, vitlök, chili och mogna tomater.
Fish soup with prawns, clams and fish of the day. Cooked in white wine, garlic, chili and ripe tomatoes.
- Dolce a scelta / Valfri efterrätt