Vår rekommendationer av fasta menyer

Vid större sällskap – fler än 10 personer rekommenderar vi att ni förbeställer er mat.
Beställning endast per telefon 08-20 64 49.

3-rätters köttmeny

Meny 1

  • Insalata Caprese
    Tidlös sallad med buffelmozzarella från Kampanien, tomat, basilika, olivolja

    Timeless salad with buffalo mozzarella from Campania, fresh tomatoes, basil and olive oil 

  • Entrecote di Vitello con Rucola, Parmigiano e Risotto ai Porcini
    Grillad kalv-entrecôte serverad med ruccola och parmesan samt Karl-Johanrisotto

    Grilled veal sirloin served with rucola, parmesan and risotto with Porcini mushrooms 

  • Tiramisú della Casa
    Hemgjord italiensk tårta med Savoiardikex, Mascarponeost, äggcréme, espresso och Marsalavin

    Homemade Italian cake with Savoiardi biscuit, Mascarpone cheese, eggcreme, coffee and Marsala wine 

eller

  • Crème Brulèe
    Karamelliserad vaniljpudding

    Caramelized vanilla pudding 

Pris: 420:-

3-rätters fiskmeny

Meny 2

  • Risotto con Gamberi e Scorza di Limone
    Risotto i siciliansk stil med havskräftor och citronskal

    Sicilian style risotto with prawns and lemon zest 

  • La Classica Zuppa di Pesce della Casa
    Vår egen fiskgryta med jätteräkor, blåmusslor, hjärtmusslor samt dagens fisk, tillagas i vitt vin, vitlök, chili och tärnade mogna tomater

    Our classic fish soup with kingprawns, blue mussels, cockles and fish of the day, cooked in white wine, garlic, chilli and fresh tomatoes 

  • Sorbetto al Limone
    Citronsorbet serverad med färsk frukt och mandelflarn

    Lemon sorbet served with fresh fruit and almond flan 

Pris: 440:-

4-rätters köttmeny

Meny 3

  • Il Classico Vitello Tonnato
    Tunna skivor av kalvstek serverad med en typisk krämig sås från Piemonte av tonfisk, kapris, sardeller och ägg

    Thin slices of veal steak served in a typical Piedmonte sauce made of tuna, capers, anchovies and egg 

  • Raviolone allo Zafferano ripieno di Radicchio e Asiago
    Stora ravioli fyllda med endivesallad och asiago-ost från Veneto, tillagad i saffran, rosépeppar, grönsaker och parmesan

    Large ravioli filled with endive salad and Asiago cheese from Veneto, cooked in saffran, pink pepper, vegetables and parmesan chees

  • Costolette di Agnello con Salsa di Mirtilli
    Grillade lammracks serverade med blåbärsås, frilandsodlade grönsaker och majsgratäng

    Grilled lamb cutlets served with a blueberry sauce, field vegetables and corn gratin 

  • Creme Brulèe
    Karamelliserad vaniljpudding

    Caramelized vanilla pudding 

Pris: 590:-

4-rätters fiskmeny

Meny 4

  • Carpaccio di Tonno Rosso
    Siciliansk tonfiskcarpaccio med ruccola, pinjenötter samt frukt

    Sicilian style carpaccio of tuna with rucola, pine nuts and fruit 

  • Panciotti di Capesante e Scampi con Gamberoni e Pistacchio
    Pilgrimsmussel- och scampifyllda pastakuddar serverade i en sås av jättekräftor, pistagenötter och citronskal

    Pasta parcels filled with scallops and scampi, served in a sauce of kingprawns, pistachio nuts and lemon zest 

  • Pescato del Giorno
    Fisk av dagens fångst (Fråga hovmästaren)

    Todays catch seafood (Ask the maître d

  • Sorbetto al Limone
    Citronsorbet serverad med färsk frukt och mandelflarn

    Lemon sorbet served with fresh fruit and almond flan 

Pris: 640/700:-

Kökets Speciella 7-rätters meny

Meny 5

Pris: 750:-

Var snäll, informera oss om allergier eller intolerans.
Please inform us about any allergy or intolerance.
© 2016 La Tentazione | Malmskillnadsgatan 60 | 111 38 Stockholm | 08-20 64 49 | Created by Restaurangfoto.se